Скельця Leja для аналізу сперми 100 мікрон 2 камери 25 шт/уп

Під замовлення

Скельця Leja для аналізу сперми 100 мікрон 2 камери 25 шт/уп

Під замовлення
Модель:
М0202824
0 відгуків | Написати відгук
14 547.64 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Предметні скельця Leja — це одноразові скельця, що використовуються як камери для підрахунку сперматозоїдів і аналізу їх рухливості. Вони представлені в декількох варіантах, в залежності від виду сперми (людська сперма чи сперма тварин) та мети аналізу. Скельця з камерою 100 мікрон використовуються для аналізу сперми при вазектомії та в токсикологічних дослідженнях (анализ сперми пацюків та мишей).
Зразок сперми рівномірно розподіляється по капілярам, його можна легко перенести в камеру і почати швидкий процес підрахунку.
Оскільки скельця одноразові, їх не потрібно мити, і завдяки цьому виключається можливість будь-якого забруднення чи іншого впливу на результат аналізу через повторне використання скелець. Зразки в'язкої сперми також легко переносяться в камеру і фактично можуть використовуватися для визначення в'язкості (шляхом вимірювання часу, необхідного для заповнення камери).
Однією з основних переваг скелець Leja є спеціальне покриття, яке гарантує відсутність бульбашок повітря при переносі зразку на скельце, запобігає прилипанню сперми до поверхні камери, а також має дуже низький рівень токсичності.

Написать отзыв