Скельця Leja для аналізу сперми 20 мікрон 4 камери 25 шт/уп

Під замовлення

Скельця Leja для аналізу сперми 20 мікрон 4 камери 25 шт/уп

Під замовлення
Модель:
М0243477
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Предметні скельця Leja — це одноразові скельця, що використовуються як камери для підрахунку сперматозоїдів і аналізу їх рухливості. Вони представлені в декількох варіантах, в залежності від виду сперми (людська сперма чи сперма тварин) та мети аналізу. Глибина камери 20 мікрон являється оптимальною для аналізу сперми переважної більшості тварин.
Зразок сперми рівномірно розподіляється по капілярам, його можна легко перенести в камеру і почати швидкий процес підрахунку.
Оскільки скельця одноразові, їх не потрібно мити, і завдяки цьому виключається можливість будь-якого забруднення чи іншого впливу на результат аналізу через повторне використання скелець. Зразки в'язкої сперми також легко переносяться в камеру і фактично можуть використовуватися для визначення в'язкості (шляхом вимірювання часу, необхідного для заповнення камери).
Однією з основних переваг скелець Leja є спеціальне покриття, яке гарантує відсутність бульбашок повітря при переносі зразку на скельце, запобігає прилипанню сперми до поверхні камери, а також має дуже низький рівень токсичності.

Написать отзыв