Призначення: тверде середовище для селективної ізоляції Vibrio spp та Vibrio parahaemolyticus відповідно до стандарту ISO
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка
Агар T.C.B.S. широко відомий як найкраще середовище для диференціального виділення ентеропатогенних видів вібріонів, ефективно пригнічуючи ріст супутніх організмів. Cклад середовища підтримує активний ріст Vibrio cholerae, V. parahaemolyticus, V. alginolyticus та NAG (неаглютинуючих) вібріонів.Тіосульфат і цитрат пригнічують ріст ентеробактерій та інших грампозитивних організмів, дозволяючи розвиватися видам вібріонів. Жовчні солі допомагають пригнічувати ріст некишкових бактерій, не впливаючи на види вібріонів. Сахароза - це джерело вуглеводів, що використовується для диференціації видів Vibrio на основі їх здатності ферментувати сахарозу. Індикатор рН (бромтимоловий синій і тимоловий синій) змінюють колір у відповідь на зміну рН в результаті ферментації сахарози.
Cклад у г/л:
Пептон з казеїну - 5
М'ясний пептон - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Цитрат натрію - 10
Тіосульфат натрію - 10
Бичача жовч - 8
Сахароза - 20
Натрій хлорид - 10
Цитрат заліза - 1
Тимоловий синій - 0,04
Бромтимоловий синій - 0,04
Агар - 14
Механізм диференціації:
Vibrio cholerae: ферментує сахарозу, що призводить до утворення кислоти, яка знижує рН і змінює колір колоній на жовтий.
Vibrio parahaemolyticus і Vibrio vulnificus: зазвичай не ферментують сахарозу, в результаті чого колонії залишаються зеленими або синьо-зеленими.
Застосування:
Клінічна діагностика: ідентифікація вібріонних інфекцій у пацієнтів з шлунково-кишковими симптомами.
Тестування харчових продуктів і води: виявлення забруднення Vibrio в морепродуктах, воді та інших зразках навколишнього середовища.
Замовити агар TCBS ISO 21872 Conda 20 тарілок 957 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 пачками по 10 пластин/пачка
Агар T.C.B.S. широко відомий як найкраще середовище для диференціального виділення ентеропатогенних видів вібріонів, ефективно пригнічуючи ріст супутніх організмів. Cклад середовища підтримує активний ріст Vibrio cholerae, V. parahaemolyticus, V. alginolyticus та NAG (неаглютинуючих) вібріонів.Тіосульфат і цитрат пригнічують ріст ентеробактерій та інших грампозитивних організмів, дозволяючи розвиватися видам вібріонів. Жовчні солі допомагають пригнічувати ріст некишкових бактерій, не впливаючи на види вібріонів. Сахароза - це джерело вуглеводів, що використовується для диференціації видів Vibrio на основі їх здатності ферментувати сахарозу. Індикатор рН (бромтимоловий синій і тимоловий синій) змінюють колір у відповідь на зміну рН в результаті ферментації сахарози.
Cклад у г/л:
Пептон з казеїну - 5
М'ясний пептон - 5
Дріжджовий екстракт - 5
Цитрат натрію - 10
Тіосульфат натрію - 10
Бичача жовч - 8
Сахароза - 20
Натрій хлорид - 10
Цитрат заліза - 1
Тимоловий синій - 0,04
Бромтимоловий синій - 0,04
Агар - 14
Механізм диференціації:
Vibrio cholerae: ферментує сахарозу, що призводить до утворення кислоти, яка знижує рН і змінює колір колоній на жовтий.
Vibrio parahaemolyticus і Vibrio vulnificus: зазвичай не ферментують сахарозу, в результаті чого колонії залишаються зеленими або синьо-зеленими.
Застосування:
Клінічна діагностика: ідентифікація вібріонних інфекцій у пацієнтів з шлунково-кишковими симптомами.
Тестування харчових продуктів і води: виявлення забруднення Vibrio в морепродуктах, воді та інших зразках навколишнього середовища.
Замовити агар TCBS ISO 21872 Conda 20 тарілок 957 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.