Тест-агар pH 6,0 для інгібування Conda 500 г 2022

Під замовлення

Тест-агар pH 6,0 для інгібування Conda 500 г 2022

Під замовлення
Модель:
Х0385563
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Стандартне середовище для виявлення антимікробних інгібіторів у зразках м'ясних продуктів

Тест-агар з рН 6,0, який проводиться разом з тестами рН 7,2 і 8,0, використовується для виявлення антимікробних інгібіторів у м'ясних зразках. Антимікробні інгібітори дифундують в поживне середовище, що призводить до утворення зон пригнічення росту на пластинах, густо заповнених мікроорганізмами. Необхідно провести кілька тестів при значеннях рН 6,0, 8,0, 7,2, враховуючи, що пеніцилін і стрептоміцин проявляють оптимальну активність при рН 6,0 і 8,0 відповідно, у той час як сульфаніламіди досягають свого піку активності при рН 7,2.
Позитивний результат визначається повним пригніченням росту з зоною пригнічення розміром не менше 2 мм. Зона пригнічення 1-2 мм вважається сумнівною, але тільки у тому випадку, якщо одночасно підготовлені зразки демонструють зону пригнічення приблизно 6 мм.

Склад у г/л:
Бактеріологічний агар - 13
Казеїновий пептон - 3,45
М'ясний пептон - 3,45
Хлорид натрію - 5,1

Інструкція із застосування:
1. Підготуйте зразки із м'ясних продуктів, нарізавши матеріал на диски товщиною 2 мм і діаметром 8 мм.
2. Для повного тесту на 3 планшетах потрібно 6 дисків (тест-агар pH 6.0, pH 7.2, кат. виробника Nº 2023, і pH 8.0, кат.виробника Nº 2024).
3. Використовуючи стерильний пінцет, розташуйте два диски в діаметрально протилежних місцях на кожній тестовій планшеті.
4. Асептично помістіть відповідний контрольний диск на кожну з трьох планшетів.
5. Інкубуйте планшети при 30ºC протягом 18-24 годин.

Замовити тест-агар pH 6,0 для інгібування Conda 500 г 2022 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв