Середовище рідке тіогліколятне Conda 500 г 1508

Під замовлення

Середовище рідке тіогліколятне Conda 500 г 1508

Під замовлення
Модель:
Х0385537
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Для культивування аеробних і анаеробних мікроорганізмів у тестах на стерильність
Промисловість: фармацевтика / фетеринарія / контроль якості
Нормативні документи: USP / Європейська Фармакопея

Тіогліколятне рідке середовище грає важливу роль у тестах на стерильність згідно з вимогами Європейської Фармакопеі та USP.
Ключові компоненти цього середовища включають казеїновий пептон, дріжджовий екстракт, тіогліколят натрію, L-цистин, декстрозу, хлорид натрію, резазурин і бактеріологічний агар.
Тіогліколятне середовище дозволяє вирощувати анаеробні організми на дні пробірки, мікроаерофіли в середині і аероби вгорі. Це середовище особливо корисне для тестування анаеробних бактерій і може бути використане як альтернатива соєвому бульйону з триптиказеїном для інкубації при 20-25°C. У разі наявності інших консервантів у досліджуваному матеріалі рекомендується додати достатню кількість тіогліколяту для розведення посівного матеріалу.

Склад у г/л:
Хлорид натрію - 5
Триптон - 16
Дріжджовий екстракт – 10

Інструкція із застосування:
1. При клінічній діагностиці важливо використовувати стерильні зразки з тіла. Забір, обробка та виведення результатів зразків повинні робитись згідно з рекомендаціями клінічної мікробіології. Для виділення патогенних мікроорганізмів з клінічних зразків, зразок розсіюється на відповідному середовищі і інкубується при специфічних умовах для аеробів і анаеробів.
2. У випадках, коли немає маркування CE, рекомендації Європейської Фармакопеї пропонують метод тестування продуктів на стерильність відносно наявності анаеробних бактерій. Продукт готують для дослідження, його переносять на мембраний фільтр або безпосередньо вводять у рідке середовище з тіогліколятом. Потім середовище інкубують при відповідній температурі протягом не менше 14 днів. Стерильність підтверджується, якщо протягом цього періоду мікроорганізми не ростуть.

Замовити середовище рідке тіогліколятне Conda 500 г 1508 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв