Для збагачення харчових продуктів ентерогеморагічною кишковою паличкою
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 16654
Це середовище містить казеїновий і соєвий пептони, які забезпечують основні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Хлорид натрію входить до складу для підтримання життєво важливого електролітного балансу та полегшення клітинного транспорту. Фосфат калію діє як буферний агент. Глюкоза слугує ферментованим вуглеводом, що постачає вуглець та енергію для метаболізму бактерій. Жовчні солі та новобіоцин діють як інгібітори розвитку грампозитивних організмів.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2,5
Жовчні солі №3 - 1,5
Фосфат калію - 4
Новобіоцин - 0,02
Панкреатичний розщеплювач казеїну - 17
Натрію хлорид - 5
Соєвий пептон — 3
Інструкція із застосування
Для виявлення Escherichia coli O157 відповідно до ISO 16654:
- приготуйте вихідну суспензію, додавши досліджувану порцію до соєвого бульйону з триптиказеїном, модифікованого новобіацином (кат. виробника 1292), попередньо підігрітого до 41,5 ºC, щоб отримати співвідношення 1/10;
- необхідно відокремити та сконцентрувати мікроорганізми за допомогою імуногенних частинок, покритих антитілами до E. coli O157;
- інкубуйте протягом 6 годин, потім ще від 12 до 18 годин при 41,5 ºC;
- пересійте імуномагнітні частинки зі зчепленими бактеріями на агар Мак-Конкі з сорбітом (кат. виробника 1099) та другий селективний ізоляційний агар на вибір лабораторії. Оптимальна температура інкубації для E. coli O157 становить 37±1 °C протягом 18-24 годин;
- підтверджують за утворенням індолу в триптофановому культуральному бульйоні (кат. виробника 1237) та аглютинацією з сироваткою проти E. coli O157.
Замовити бульйон соєвий триптиказеїновий модифікований новобіоцином Conda 500 г 1292 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: харчова
Нормативні документи: ISO 16654
Це середовище містить казеїновий і соєвий пептони, які забезпечують основні поживні речовини, такі як азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для росту бактерій. Хлорид натрію входить до складу для підтримання життєво важливого електролітного балансу та полегшення клітинного транспорту. Фосфат калію діє як буферний агент. Глюкоза слугує ферментованим вуглеводом, що постачає вуглець та енергію для метаболізму бактерій. Жовчні солі та новобіоцин діють як інгібітори розвитку грампозитивних організмів.
Склад у г/л:
Глюкоза - 2,5
Жовчні солі №3 - 1,5
Фосфат калію - 4
Новобіоцин - 0,02
Панкреатичний розщеплювач казеїну - 17
Натрію хлорид - 5
Соєвий пептон — 3
Інструкція із застосування
Для виявлення Escherichia coli O157 відповідно до ISO 16654:
- приготуйте вихідну суспензію, додавши досліджувану порцію до соєвого бульйону з триптиказеїном, модифікованого новобіацином (кат. виробника 1292), попередньо підігрітого до 41,5 ºC, щоб отримати співвідношення 1/10;
- необхідно відокремити та сконцентрувати мікроорганізми за допомогою імуногенних частинок, покритих антитілами до E. coli O157;
- інкубуйте протягом 6 годин, потім ще від 12 до 18 годин при 41,5 ºC;
- пересійте імуномагнітні частинки зі зчепленими бактеріями на агар Мак-Конкі з сорбітом (кат. виробника 1099) та другий селективний ізоляційний агар на вибір лабораторії. Оптимальна температура інкубації для E. coli O157 становить 37±1 °C протягом 18-24 годин;
- підтверджують за утворенням індолу в триптофановому культуральному бульйоні (кат. виробника 1237) та аглютинацією з сироваткою проти E. coli O157.
Замовити бульйон соєвий триптиказеїновий модифікований новобіоцином Conda 500 г 1292 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.