Агар триптон-соєвий з нейтралізаторами подвійна упаковка Conda 20 пластин 840

Під замовлення

Агар триптон-соєвий з нейтралізаторами подвійна упаковка Conda 20 пластин 840

Під замовлення
Модель:
Х0385918
0 відгуків | Написати відгук
0.00 грн
 Купити
  • Опис
  • Відгуків (0)
Призначення: середовище загального призначення для виділення та культивування мікроорганізмів з нейтралізаторами
Інформація про упаковку: 1 коробка з 2 целофановими пакетами (подвійна упаковка) по 10 пластин у пакеті. Кожна упаковка має індикатор опромінення, нанесений на бічній стороні пакета (8-14 kGy)

Це загальновживане середовище, яке складається з двох пептонів і підтримує ріст різноманітних організмів. Воно широко використовується для рутинної діагностики через надійність та стабільність результатів. Це середовище може бути доповнене нейтралізаторами TLHTh (полісорбат 80 - лецитин - гістидин - тіосульфат натрію) для дезактивації дезінфікуючих засобів. Наприклад, лецитин, полісорбат 80 і гістидин разом нейтралізують альдегіди і фенольні сполуки; лецитин і полісорбат 80 ефективні проти четвертинних амонієвих сполук; полісорбат 80 нейтралізує гексахлорфен і похідні ртуті, а тіосульфат натрію нейтралізує галогеносполуки. Крім того, лецитин ефективний проти хлоргексидину, а гістидин - проти формальдегіду. Загальне використання агару триптон-соєвого та його можливість дезактивації різних дезінфікуючих засобів роблять його популярним у лабораторній діагностиці.

Склад у г/л:
Пептон з казеїну - 15
Соєвий пептон - 5
Натрію хлорид - 5
Гістидин - 1
Лецитин - 0.7
Полісорбат 80 - 5
Натрію тіосульфат - 0.5
Агар — 15

Інструкція із застосування:
Відберіть, розбавте і підготуйте зразки та об'єми відповідно до специфікацій, директив, офіційних стандартів або очікуваних результатів. Це середовище також добре підходить для відбору проб повітряного середовища або для інших типів відбору проб навколишнього середовища. Розподіліть планшети за допомогою методу смужок або спірального методу. Засіяні пластини інкубують при 30-35 ºC протягом 24-72 годин (бактерії) і 3-5 днів для грибів (дріжджі та плісняві гриби). Досліджують щодня (час інкубації може бути більшим, ніж зазначено вище, або можуть знадобитися інші температури інкубації в залежності від зразка, від специфікацій). Після інкубації перерахуйте всі колонії, що з'явилися на поверхні агару. Розрахуйте загальну кількість мікробів на мл зразка, помноживши середню кількість колоній на планшеті на зворотний коефіцієнт розведення, якщо розбавлений зразок посіву.

Замовити агар триптон-соєвий з нейтралізаторами подвійна упаковка Conda 20 пластин 840 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.

Написать отзыв