Для вирощування основних мікроорганізмів у пивній промисловості
Промисловість: алкогольні напої
Це неселективне середовище спеціально розроблене для виділення бактерій і дріжджів, здатних процвітати в умовах пивоваріння. Воно націлене на важливі для пивоварів мікроорганізми, включаючи бактерії, що псують сусло, звичайні бактерії навколишнього середовища (коліформи) та мікроорганізми, що спричиняють псування пива, які потребують кисню.
До складу входить екстракт дріжджів, що забезпечує необхідними вітамінами групи В. Пептонізоване молоко слугує джерелом енергії лактози. Томатний сік постачає вуглець, білок та поживні речовини. Декстроза, ферментований вуглевод, забезпечує вуглець та енергію. Фосфати калію діють як буферна система. Сульфат магнію, заліза та марганцю забезпечують іони, що стимулюють метаболізм. Хлорид натрію підтримує необхідний електролітний баланс. Бактеріологічний агар виконує роль затверджувача. Додавання пива в рецептуру вводить компоненти хмелю і алкоголь, ефективно усуваючи численні забруднювачі, що переносяться в повітрі, які не походять з пивних дріжджів або пива.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Бактеріологічний агар - 12
Фосфат калію - 0,5
Сульфат заліза -0,01
Магнію сульфат - 0,01
Манганаза сульфат - 0,01
Монокалій фосфат - 0,5
Пептонізоване молоко - 15
Хлорид натрію - 0,01
Томатний сік - 7
Дріжджовий екстракт — 10
Інструкція із застосування:
- Інкубуйте при 28-30ºC і спостерігайте через 3 дні.
- Інкубуйте аеробно для виявлення ацетобактерій.
- Інкубуйте анаеробно для виявлення лактобактерій, педіококів та синьогнійної палички.
Замовити агар пивний універсальний (UBA) Conda 500 г 1562 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.
Промисловість: алкогольні напої
Це неселективне середовище спеціально розроблене для виділення бактерій і дріжджів, здатних процвітати в умовах пивоваріння. Воно націлене на важливі для пивоварів мікроорганізми, включаючи бактерії, що псують сусло, звичайні бактерії навколишнього середовища (коліформи) та мікроорганізми, що спричиняють псування пива, які потребують кисню.
До складу входить екстракт дріжджів, що забезпечує необхідними вітамінами групи В. Пептонізоване молоко слугує джерелом енергії лактози. Томатний сік постачає вуглець, білок та поживні речовини. Декстроза, ферментований вуглевод, забезпечує вуглець та енергію. Фосфати калію діють як буферна система. Сульфат магнію, заліза та марганцю забезпечують іони, що стимулюють метаболізм. Хлорид натрію підтримує необхідний електролітний баланс. Бактеріологічний агар виконує роль затверджувача. Додавання пива в рецептуру вводить компоненти хмелю і алкоголь, ефективно усуваючи численні забруднювачі, що переносяться в повітрі, які не походять з пивних дріжджів або пива.
Склад у г/л:
Декстроза - 10
Бактеріологічний агар - 12
Фосфат калію - 0,5
Сульфат заліза -0,01
Магнію сульфат - 0,01
Манганаза сульфат - 0,01
Монокалій фосфат - 0,5
Пептонізоване молоко - 15
Хлорид натрію - 0,01
Томатний сік - 7
Дріжджовий екстракт — 10
Інструкція із застосування:
- Інкубуйте при 28-30ºC і спостерігайте через 3 дні.
- Інкубуйте аеробно для виявлення ацетобактерій.
- Інкубуйте анаеробно для виявлення лактобактерій, педіококів та синьогнійної палички.
Замовити агар пивний універсальний (UBA) Conda 500 г 1562 можна через Кошик покупця або зв’язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74.