Поживний агар WL, розроблений з використанням як зеленого, так і сірого компонентів, знаходить своє основне застосування в нагляді за промисловими процесами бродіння, особливо у сфері виробництва пива. Завдяки pH, встановленому на рівні 5,5, це середовище сприяє точному підрахунку пивних дріжджів. При доведенні до pH 6,5 він стає оптимальним субстратом для вирощування хлібопекарських і дистильованих спиртових дріжджів.
Основними компонентами цього агару є:
Триптон, який постачає життєво важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для міцного росту.
Декстроза, зброджуваний вуглевод, який служить джерелом вуглецю та постачальником енергії. Дріжджовий екстракт, багате джерело вітамінів, особливо групи В. Монокалійфосфат, функціонуючи як буфер для підтримки рН.
Хлориди калію, кальцію та тривалентного заліза, усі вони вносять важливі іони для забезпечення осмотичної рівноваги. Сульфати магнію та марганцю, що забезпечують необхідні двовалентні катіони. Бромкрезоловий зелений, індикатор, який використовується для моніторингу рівня pH. Бактеріологічний агар, який використовується як затверджувач для затвердіння середовища.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Бромкрезоловий зелений - 0,022
Кальцію хлорид - 0,125
Декстроза - 50
Хлорид заліза - 0,0025
Сульфат магнію - 0,125
Манганаза сульфат - 0,0025
Монокалійфосфат - 0,55
Калій хлорид - 0,425
Триптон - 5
Дріжджовий екстракт — 4
Інструкція із застосування
Інокулюйте та інкубуйте при температурі 30°C і спостерігайте через 24–48 годин.
Формули WL Nutrient (WLN) і WL Differential (WLD) використовуються разом, оскільки з WLN Agar бактерії можуть бути виявлені лише в тому випадку, якщо кількість дріжджових клітин дуже мала. Потрібно використовувати 1 пластину WLN і 2 пластини WLD. .
Усі пластини інкубують, як правило, при 25°C у випадку пива та при 30°C для хлібопекарських і солодових спиртових дріжджів. Чашки інкубують 2-10 днів
і до 2 тижнів, залежно від наявної флори. Протягом цього періоду підрахунки проводяться через рівні проміжки часу.
Замовити агар поживний WL Conda 500 г 1086 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74
Основними компонентами цього агару є:
Триптон, який постачає життєво важливий азот, вітаміни, мінерали та амінокислоти, необхідні для міцного росту.
Декстроза, зброджуваний вуглевод, який служить джерелом вуглецю та постачальником енергії. Дріжджовий екстракт, багате джерело вітамінів, особливо групи В. Монокалійфосфат, функціонуючи як буфер для підтримки рН.
Хлориди калію, кальцію та тривалентного заліза, усі вони вносять важливі іони для забезпечення осмотичної рівноваги. Сульфати магнію та марганцю, що забезпечують необхідні двовалентні катіони. Бромкрезоловий зелений, індикатор, який використовується для моніторингу рівня pH. Бактеріологічний агар, який використовується як затверджувач для затвердіння середовища.
Склад у г/л:
Агар бактеріологічний - 15
Бромкрезоловий зелений - 0,022
Кальцію хлорид - 0,125
Декстроза - 50
Хлорид заліза - 0,0025
Сульфат магнію - 0,125
Манганаза сульфат - 0,0025
Монокалійфосфат - 0,55
Калій хлорид - 0,425
Триптон - 5
Дріжджовий екстракт — 4
Інструкція із застосування
Інокулюйте та інкубуйте при температурі 30°C і спостерігайте через 24–48 годин.
Формули WL Nutrient (WLN) і WL Differential (WLD) використовуються разом, оскільки з WLN Agar бактерії можуть бути виявлені лише в тому випадку, якщо кількість дріжджових клітин дуже мала. Потрібно використовувати 1 пластину WLN і 2 пластини WLD. .
Усі пластини інкубують, як правило, при 25°C у випадку пива та при 30°C для хлібопекарських і солодових спиртових дріжджів. Чашки інкубують 2-10 днів
і до 2 тижнів, залежно від наявної флори. Протягом цього періоду підрахунки проводяться через рівні проміжки часу.
Замовити агар поживний WL Conda 500 г 1086 можна через Кошик покупця, або зв'язавшись з менеджером ТОВ «ЛОГІКЛАБГРУПА» за телефоном (044) 363-17-74, 067 011-17-74